skandia43.dk

- LANDSFORENINGEN SKANDIA, international samlerforening


Bliv medlem i foreningen PDF Udskriv

Foreningens navn er Landsforeningen SKANDIA, International Samlerforening. Foreningen blev stiftet i 1943 i Århus, af en række samlere for, at lette kontakten indbyrdes.

I dag har den ca. 130 medlemmer fordelt over hele landet, samt nogle få samlere fra Norge, Grønland og Schweiz.

Som medlem modtager du foreningens blad "Hobbies for samlere" 4 gange årligt. Du får også en medlemsliste og kan på den måde kontakte andre samlere, som samler på det samme som dig.

I foreningen har vi har bl.a. auktioner i vores blad og på vores byttestævner. Du vil blive informeret om vores byttestævner + almindelige information.

Hvis du ved, at have besøgt vores hjemmeside, skulle have fået lyst til, at melde dig ind i foreningen, kan du gøre ved enten, at udfylde en indmeldelsesblanket og sende den pr mail, eller ved, at udfylde indmeldelsesblanket og sende den med posten til vores kasserer.

I begge tilfælde, sendes kontingentet til forenings Bank konto i Danske Bank, eller sendes på en check. Du/I er medlem når beløbet er registreret, som indbetalt hos vor kasserer.

Vedrørende samleremner på indmeldelseblanketten, skriv hvad du samler på, men du kan også se hvad foreningens medlemmer samler på, findes på her.

Kontingent
Kontingent for 1/1 årligt 180,00 kr.
Kontingent for 1/2 år 90,00 kr.
Familie kontingent 240,00 kr.
½ årlig familie kontingent 120,00 kr.
Junior kontingent 90,00 kr.
½ årlig junior kontingent 45,00 kr.
 
&npsp;
© 2010 skandia43.dk